Издавач Имовине

null Drumski transport - Međunarodni transport robe

Fokusirajte se na svoju osnovnu delatnost, mi ćemo se pobrinuti za međunarodni transport robe kojom poslujete.

Potreban vam je međunarodni drumski transport robe iz Srbije u Evropu kao i zemlje regiona ili obratno? Tražite pouzdanog logističkog partnera koji će vas postaviti na prvo mesto?

Nudimo vam pouzdana rešenja


Naši timovi stručnjaka za drumski transport primenjuju globalno znanje na lokalnom nivou. Bez obzira da li isporučujete motore ili dečije kocke, možete biti sigurni da će vaša roba stići bezbedno i na vreme. Pružićemo vam mir i više vremena da se fokusirate na vaš osnovni posao.

Steknite komparativnu prednost

U svetu koji se brzo kreće, najbolje rešenje danas možda nije najpogodnije i sutra. Zahvaljujući našoj širokoj mreži i iskusnim timovima za mađunarodni transport robe, u mogućnosti smo da brzo reagujemo i prilagodimo naša rešenja vašim specifičnim potrebama. Kao vaš partner pomažemo vam da steknete komparativnu prednost.

Ikoristite prednosti jedne od najvećih mreža

Sa preko 3000 polazaka ka destinacijama u preko 40 zemalja Evrope, upravljamo jednom od najšire rasprostranjenih zbirnih mreža u industriji. Pored zbirnog transporta organizujemo LTL (parcijalni utovari) i FTL (puni utovari) kamionski transport - direktno od polazišta do odredišta bez dodatnih pretovara. Naši stručnjaci za  ponudiće vam rešenja za sve izazove s kojima se možete suočiti u transportu robe. Uz trenutnu vidljivost i praćenje pošiljki, kao i proaktivno ažuriranje, imate sve što je potrebno da bi vaš logistički proces bio prijatno iskustvo.

Donosite efikasne odluke

Kada je reč o razumevanju vašeg poslovanja govorimo istim jezikom. Naša digitalna i inovativna rešenja omogućavaju vam vidljivost vaših pošiljki kako biste mogli da efikasno pratite i upravljate svojom robom. Praćenje kretanja tereta i informacija omogućavaju vam veću proaktivnost i efikasnije donošenje odluka.

Naši timovi za drumski transport, podržani vrhunskom globalnom mrežom, garantuju vam optimizovana i fleksibilna logistička rešenja koja će najbolje odgovoriti na vaše potrebe. 

Portfolio naših usluga sadrži:

Specijalizovana rešenja

KN PharmaChain – Prilagodljiva rešenja za skladištenje i transport farmaceutskih i medicinskih proizvoda.

Sajamska logistika – individualno planiranje transporta i koordinacija, od sajmova do sportskih događaja.

Obratite nam se već danas za više informacija.

Vaš kontakt za drumski transport

Kuehne-Nagel anchor

Eksperti za drumski transport

Kontaktirajte nas