Floating Contact Form Portlet

Издавач Имовине

Zbirni transport

Iskoristite prednosti našeg zbirnog transporta i jedne od najraširenijih zbirnih mreža u industriji.

Zbirni transport KN EuroLink: Konsolidacija pošiljaka za pouzdano planiranje i maksimalnu efikasnost

Tražite panevropskog partnera za zbirni transport vaše robe? Logističkog partnera u čije standardizovane usluge i određena vremena isporuke se možete uzdati?

Naš zbirni transport KN EuroLink vam pruža sve to. U zavisnosti od vremena isporuke koje vam je neophodno, možete birati između tri opcije proizvoda (opcije Fix i First dostupne su u određenim zemljama):

  • KN EuroLink Classic: standardni rok isporuke
  • KN EuroLink Fix: isporuka određenog dana
  • KN EuroLink First: isporuka prvog mogućeg dana

Opcije Fix i First dolaze uz garanciju povraćaja novca za naknadu.

Molimo vas imajte na umu: Vreme carinjenja u velikoj meri zavisi od tačnih i blagovremenih podataka koje dostavljaju registrovani pošiljalac i uvoznik. Stoga, opcije FIX i FIRST trenutno nisu  dostupne u Velikoj Britaniji. Opcije FIX i FIRST će ponovo biti dostupne najkasnije 2023. godine.

Ponekad možete imati dodatne zahteve za međunarodni zbirni transport robe - kao što su isporuke kamionom sa rampom ili usluge carinskog zastupanja. U ovakvim situacijama jednostavno koristite KN EuroLink Scheduler kako biste dobili informacije o dostupnosti opcija proizvoda, dodatnih usluga na polazištima i krajnjim odredištima, kao i pregled vremena isporuke za vaše izabrane linije.

Otkrijte EuroLink Scheduler

Zbirna mreža kojom upravlja i koju nadzire Kuehne+Nagel obuhvata odredišta u više od 40 evropskih zemalja uz više od 3.000 međunarodnih nedeljnih polazaka. Kako bismo vam osigurali efikasno i ekološki održivo rešenje bez ugrožavanja pouzdanosti ili tranzitnih vremena, destinacije su povezana direktnim linijama i podržane našim širokim sistemom strateški lociranih pretovarnih terminala. 

Zbirni transport je praktično rešenje sa jasno strukutiranim cenama i redovnim polascima koje povećava vašu sigurnost planiranja gde god da šaljete svoju robu.

Kontaktirajte nas još danas kako biste saznali načine na koje vam možemo pomoći.