Издавач Имовине

Zbirni transport

Iskoristite prednosti našeg zbirnog transporta i jedne od najraširenijih zbirnih mreža u industriji.

Zbirni transport KN EuroLink: Konsolidacija pošiljaka za pouzdano planiranje i maksimalnu efikasnost

Tražite panevropskog partnera za zbirni transport vaše robe? Logističkog partnera u čije standardizovane usluge i određena vremena isporuke se možete uzdati?

Naš zbirni transport KN EuroLink vam pruža sve to. U zavisnosti od vremena isporuke koje vam je neophodno, možete birati između tri opcije proizvoda (opcije Fix i First dostupne su u određenim zemljama):

  • KN EuroLink Classic: standardni rok isporuke
  • KN EuroLink Fix: isporuka određenog dana
  • KN EuroLink First: isporuka prvog mogućeg dana

Opcije Fix i First dolaze uz garanciju povraćaja novca za naknadu.

Molimo vas imajte na umu da zbog Brexita opcije FIX i FIRST neće biti dostupne u Velikoj Britaniji do kraja 2021 godine.

Ponekad možete imati dodatne zahteve za međunarodni zbirni transport robe - kao što su isporuke kamionom sa rampom ili usluge carinskog zastupanja. U ovakvim situacijama jednostavno koristite KN EuroLink Scheduler kako biste dobili informacije o dostupnosti opcija proizvoda, dodatnih usluga na polazištima i krajnjim odredištima, kao i pregled vremena isporuke za vaše izabrane linije.

Otkrijte EuroLink Scheduler

Zbirna mreža kojom upravlja i koju nadzire Kuehne+Nagel obuhvata odredišta u više od 40 evropskih zemalja uz više od 3.000 međunarodnih nedeljnih polazaka. Kako bismo vam osigurali efikasno i ekološki održivo rešenje bez ugrožavanja pouzdanosti ili tranzitnih vremena, destinacije su povezana direktnim linijama i podržane našim širokim sistemom strateški lociranih pretovarnih terminala. 

Zbirni transport je praktično rešenje sa jasno strukutiranim cenama i redovnim polascima koje povećava vašu sigurnost planiranja gde god da šaljete svoju robu.

Kontaktirajte nas još danas kako biste saznali načine na koje vam možemo pomoći.

Vaš kontakt za drumski transport

Vaš kontakt za drumski transport

Eksperti za drumski transport

Kontaktirajte nas