Floating Contact Form Portlet

Издавач Имовине

KN PharmaChain za avio transport

Tim posvećenih i iskusnih stručnjaka za transport lekova, farmaceutskih i medicinskih proizvoda koji upravljaju vašim pošiljkama putem globalnih rešenja za avio transport - kada je to najvažnije.

Da li vam je potreban logistički partner za koga možete da budete sigurni da će uzeti u obzir specifične preduslove kvaliteta, potpune vidljivosti i usklađenosti sa propisima za vaše osetljive proizvode?

Kompanija Kuehne+Nagel vodi računa o bezbednom i efikasnom transportu vaših proizvoda. To za nas nije puko prevoženje pošiljki - ovde je reč o dobrobiti vaših pacijenata. Iz tog razloga su vam na raspolaganju naša specijalizovana globalna mreža i timovi logističkih stručnjaka koji vam mogu pomoći da vaše proizvode pravovremeno i u savršenom stanju isporučite na odredište.

KN PharmaChain transport lekova i farmaceutskih proizvoda avionom zasniva se na bliskoj saradnji sa našim klijentima kako bi se pružila prilagodljiva usluga uz vrhunsku usklađenost i najveću moguću pouzdanost. Fizičkim prevoženjem svih pošiljki upravlja se pomoću procesa Cargo iQ koji obezbeđuje standarde kvaliteta u branši teretnog avionskog transporta.  Cargo iQ uključuje planiranje pošiljke i nadzor efikasnosti za teretni avionski transport na osnovu striktnih procesa i etapa.

Pogodnosti za vas

  • Vrhunski kvalitet i usklađenost koje garantuju Međunarodno udruženje za vazdušni prevoz (International Air Transport Association - IATA), revizori CEIV Pharma kao i naš interni tim koji sačinjava preko 80 revizora sertifikovanih za farmaciju.

  • Naš CareTeam vam pruža danonoćnu pomoć i prati lokaciju, temperaturu i fizičko stanje vaših kritičnih pošiljki.

  • Iskoristite prednost naše globalne mreže od preko 90 sertifikovanih operacija KN PharmaChain GxP, što vam omogućava da pouzdano transportujete, unakrsno pretovarujete, spajate terete ili skladištite farmaceutske, medicinske i medicinsko-tehničke proizvode

  • Neka transportni rizici budu vidljivi i savladiviji, a u tome vam može pomoći naš specijalizovani alat KN Risk koji vam omogućava da procenite nivoe relativnog rizika na svakoj trasi pre nego što izaberete rutu

  • Vaše pošiljke nadziru IoT (internet of things) senzori, senzori za merenje temperature, vlažnosti, utvrđivanje lokacije, svetlosti i udara, što omogućava proaktivno intervenisanje kada se uoče odstupanja.

  • Pojednostavite kompleksnost pomoću platforme myKN - centralnog portala za novosti o pošiljkama u realnom vremenu, izveštavanje o indikatorima KPI i izveštaje po meri.

Obratite nam se već danas za više informacija.

Globalni tim za avio-transport KN PharmaChain nudi rešenja koja ispunjavaju stroge zahteve u branši. Cilj kompanije Kuehne+Nagel jeste da bude na usluzi svojim klijentima, kao i pacijentu kao krajnjem korisniku, i to tako što će pružiti pravo rešenje u svakom trenutku - zato što nam je stalo.

Terry Sell, direktor za razvoj proizvoda u avio transportu