Floating Contact Form Portlet

Издавач Имовине

KN PharmaChain za drumski transport

Vaši farmaceutski, medicinski i medicinsko-tehnički proizvodi podrazumevaju vašu posvećenost kvalitetu i bezbednosti pacijenata. Naše iskustvo, znanje i tehnologija predstavljaju garanciju da ćete u svakom trenutku ispuniti ovu obavezu.

Vaši farmaceutski, medicinski i medicinsko-tehnički proizvodi zahtevaju posebnu pažnju u skladu sa njihovim pojedinačnim zahtevima. Pored toga, vaš lanac snabdevanja je jedinstven i možete da tražite preuzimanje i isporuku na udaljenim odnosno kontrolisanim lokacijama.

KN PharmaChain prevozi vaše proizvode drumovima u više od 100 zemalja, pri čemu nudi različite nivoe usluge i rešenja po meri. Naši sertifikovani timovi i detaljno poznavanje branše omogućavaju nam da na pravi način reagujemo i u najizazovnijim situacijama. Naši stručnjaci razumeju vaše potrebe i mogu da rade u vašem radnom okviru da bi uskladili prikupljanje i isporuku, pronalazeći pravo rešenje za vaš lanac snabdevanja. Naše ulaganje u infrastrukturu znači da se vaše pošiljke mogu prevoziti bez odlaganja. Korišćenjem sopstvene flote od preko 200 Pharma prikolica, nudimo vam LTL rešenje koje omogućava da platite samo palete koje prevozite.

Zahtevi u pogledu usaglašenosti:

U mogućnosti smo da ispunimo specifične zahteve u pogledu usaglašenosti za vaše farmaceutske proizvode kroz niz posebnih usluga:

  • Farmacija i biotehnologija Aktivna rešenja za kontrolu temperature za proizvode kojima je potrebno specijalno rukovanje i transport u skladu sa dobrom distributivnom praksom GDP-om.

  • Zdravstveni i medicinski uređaji - Efiksana transportna rešenja za proizvode za koje nije neophodna usaglašenost sa dobrom distributivnom praksom, ali je potreban visok kvalitet i pouzdano rukovanje celog transporta.

  • Aktivne farmaceutske supstance (Active Pharmaceutical Ingredients - API) i hemijski preparatiTransport i rukovanje u skladu sa dobrom distributivnom praksom (GDP) uvažavajući specifične zahteve za transport opasne robe.

Neke od naših usluga:

  • Transport vašeg temperaturno osetljivog tereta punim kamionom, uz sisteme za zaključavanje sa visokim stepenom bezbednosti

  • Pouzdani, unapred izabrani prevoznici, obavezani na kvalitet pojedinačnim ugovorima

  • Potpuna usklađenost sa GDP dobrom distributivnom praksom za proizvode za koje se zahteva pouzdano rukovanje tokom celog transporta

  • Vidljivost i nadzor u realnom vremenu kako bi se ispravila bilo kakva odstupanja kod vaše pošiljke

Poverite svoje pošiljke lokalnim stručnjacima koji deluju globalno - kada je to najvažnije.

KN PharmaChain predstavljaju ljudi koji se staraju o ljudima. Naši timovi širom sveta obrađuju svaki pojedinačni zahtev i sve proizvode uz najveću moguću pažnju. To je zato što smo svi mi svesni da sve što činimo služi onima koji su najvažniji - pacijentima. Naš fokus je podrška našim klijentima kako bi ispratili stalno rastuće regulatorne zahteve i bili informisani o napredku u transportu za farmaciju i zdravstvo.