Floating Contact Form Portlet

Издавач Имовине

Transport robe široke potrošnje FMCG

Od fabrike do prodajnog mesta – dozvolite da se postaramo za vašu logistiku, tako da možete da se fokusirate na svoj posao.

Da li proizvodite robu široke potrošnje FMCG koju treba da isporučite na različita regionalna tržišta? Da li tražite partnera koji može da vam obezbedi efikasne procese po svim specifičnim zahtevima?

Kao proizvođač robe široke potrošnje, znate da se sve svodi na zahteve potrošača. Vi treba da proizvedete, uskladištite i isporučite svoje proizvode na vreme i nesmanjenog kvaliteta kako bi potrošač bio potpuno zadovoljan. Razgranata logistička mreža i tim stručnjaka kompanije Kuehne+Nagel može da vam pruži podršku u pogledu transporta, skladištenja, te brze i bezbedne isporuke vaših proizvoda na bilo koje tržište.

Prednosti za vas:

  • Naša skladišta imaju kapacitete za obradu kontinuiranog protoka velikih količina.
  • Prilagodljivo zajedničko pakovanje vaših proizvoda za izložbene štandove, posebni paketi proizvoda ili pakovanje na palete u bilo kakvoj konfiguraciji.
  • Izbegavajte skupa kašnjenja pomoću naših efikasnih operacija i proaktivnog nadzora.
  • Smanjite emisiju ugljen dioksida uz pomoć održive gradnje, obnavljanja energije, smanjenja otpada i smanjenja potrošnje goriva.
  • Koristite našu platformu seaexplorer da izaberete najbolje logističke opcije za vaše pošiljke, sa sveobuhvatnim informacijama u realnom vremenu, što omogućava brzo donošenje odluka na osnovu činjenica.

Obratite nam se već danas da porazgovarate sa stručnjakom.