Издавач Имовине

Logistika za modnu industriju

Pošto očekivanja potrošača rastu, dozvolite da logistika doprinese utisku koji ostavlja vaša robna marka.

Iskustvo potrošača je ključno kada je reč o robnim markama u modnoj industriji. Kao vlasniku globalne robne marke, vi ste svesni važnosti brenda i ugleda. Vaš lanac snabdevanja je mnogo više od pukog fizičkog premeštanja robe – to je ono što povezuje potrošače sa vašom robnom markom. Tražite logističkog partnera koji može da obezbedi da će vaš brend ostati snažan, a vaši proizvodi tamo gde treba da budu da bi očekivanja potrošača bila ispunjena.

Kuehne+Nagel koristi svoje iskustvo u logistici i tehnologiji da održi vidljivost vaše robne marke i dostupnost vaših proizvoda. Vaše artikle možemo da prikupimo iz više zemalja i da ih distribuiramo regionalno ili na domaćem tržištu iz naših centara za obradu porudžbina. Možete da imate poverenja u naše stručnjake koji će vas podržati najboljim strategijama i rešenjima. Naše čvrste veze sa vodećim prevoznicima omogućavaju da ćete dobiti doslednu i pouzdanu pošiljku – bez obzira na način transporta. Vaše rute otpreme optimizuju se našim naprednim sistemima da bi se izbegao rizik i obezbedila tačna isporuka, na osnovu naših rešenja „do poslednjeg kilometra” čak i neposredno do prodavnice.

Kako održivost u vašem lancu snabdevanja postaje sve važnija i za potrošače, naši stručnjaci mogu vam pružiti podršku u pogledu produženja životnog ciklusa vašeg proizvoda. Bez obzira na to da li vam je potrebna pomoć oko povratne logistike, ponovne upotrebe odeće ili ponovno pakovanje za ponovnu prodaju, naš tim je spreman da pomogne. Izborom kompanije Kuehne+Nagel odlučili ste se za logističkog provajdera čiji se program Net Zero Carbon neposredno bavi karbonskim emisijama u logistici.

Naši stručnjaci vam mogu pomoći sledećim uslugama:

  • prekogranična podrška za carinjenje, dažbine i porez na dodatu vrednost (VAT)
  • upravljanje teretom preko svih načina transporta
  • skraćenje rokova za pripremu i troškova popisa isporukom neposredno do maloprodajnih mesta, pri čemu se izostavljaju distribucioni centri
  • međunarodni izvori snabdevanja materijalima, tkaninama i drugim sirovinama;
  • lagana obrada tokom povećane potražnje u jeku sezone

Obratite nam se već danas za više informacija.

Vaš Kuehne+Nagel kontakt

Vaš Kuehne+Nagel kontakt

Kuehne+Nagel eksperti

Kontaktirajte nas