Издавач Имовине

KN Eurasia Express - Železnički transport robe iz Kine

Brzo i pouzdano dođite do svojih tržišta uz pomoć naše železničke usluge koja povezuje Kinu s Evropom i Rusijom - KN Eurasia Express.

Imate li želju da pristupite tržištu uz smanjenje logističkih troškova?

U svetu koji se konstantno menja, fleksibilan lanac snabdevanja ozbiljna je konkurentska prednost. Kada trebate transport, želite pouzdano rešenje koje će vašu robu isporučiti na vreme i unutar planiranog budžeta. Bilo da želite preraspodeliti svoje zalihe ili prevazići zastoje u proizvodnji, železnički transport robe iz Kine je brza i pristupačna alternativa. Diverzifikujte svoj lanac snabdevanja optimalnim rešenjem za transport robe železicom koje povezuje Kinu s Rusijom i Evropom.

Fleksibilnost: Rezervišite najbolju rutu za svoje pune (FCL) ili delimične terete (LCL) putem naših ugovora sa svim većim železničkim operaterima. Iskoristite naše sopstvene kontejnere za konsolidaciju i pojedinačna transportna rešenja kao što su blok vozovi i oprema za temperaturno kontrolisani transport.

Cena i predvidljivost: Uz konkurentne cene, pouzdane redove vožnje i nedeljne polaske sa glavnih terminala, vaša roba brzo i sigurno stiže na odredište.

Odgovornost: Potpuna transparentnost odgovornosti je neophodna kada vaš teret prelazi različite jurisdikcije.

Ekspertiza: Specijalizovani operativni timovi, i na polazištu i na odredištu, organizovaće sve aspekte vašeg transporta od vrata do vrata, štedeći vam vreme i trud.

Naše ekspresno transportno rešenje obuhvata transsibirski put i put svile, uz više opcija polazaka sa glavnih železničkih terminala u Aziji do svih glavnih čvorišta u Evropi i obrnuto. Zahvaljujući stručnosti i opsežnom poznavanju tržišta, pomažemo vam da pronađete idealnu rutu i rešenje za vaš transport.

transsibirksa železnica i put svile

Uz licencirane carinske zastupnike u svim uključenim zemljama, carinske usluge više nisu prepreka. Uz naš tim carinskih stručnjaka možete računati na brza i usklađena carinjenja. Da li su vam potrebne dodatne usluge osiguranja povrh naših bezbednosnih standarda? Nacora, naš nezavisni posrednik u okviru Kuehne+Nagel Grupe, ponudiće vam rešenja po meri.

Ključne prednosti našeg železničkog transporta robe:

  • Brže otpremite robu do odredišta pomoću naših direktnih železničkih veza (u odnosu na pomorski transport)
  • Smanjite logističke troškove sa ovom pristupačnom alternativom avio transportu
  • Zadržite potpunu kontrolu nad svojim pošiljkama pomoću kompletnog pregleda preko myKN platforme
  • Iskoristite prednosti prilagođenih izveštaja kako biste prikazali potrebne pokazatelje poslovanja
  • Budite sigurni uz naše striktne sigurnosne standarde uključujući i GPS nadzor
  • Smanjite svoj karbonski otisak koristeći ovo ekološki prihvatljivo rešenje

Povećajte protok vaše robe do i iz Kine. Kontakirajte nas još danas kako bi saznali više ili zatražite ponudu online

Vaš Kuehne+Nagel kontakt

Vaš Kuehne+Nagel kontakt

Kuehne+Nagel eksperti

Kontaktirajte nas