Издавач Имовине

Logistika za avio industriju

Stručnost i tehnologija za sertifikovanu logistiku za avio industriju koja transformiše lanac snabdevanja i omogućava vam da smanjite vreme neaktivnosti.

Da li vaše poslovanje zavisi od ključnih isporuka dragocenih sistema i delova za vazduhoplovstvo? Da li dolazi do pritiska na vaš lanac snabdevanja zbog zastoja u proizvodnji? 

Želite logističkog partnera koji može da pokrije kompetencije za celokupan životni vek aviona. Naši profesionalci za logistiku sertifikovani su za posebne zahteve branše i uzimaju u obzir vrednost rezervnih delova, motora i sistema. Sa našim klijentima iz avio industrije blisko sarađujemo već preko 30 godina tokom kojih smo razvijali posebno prilagođena rešenja za smanjenje vremena neaktivnosti i bezbedan transport vitalnih delova. Možete imati poverenja, pošto sve naše usluge redovno podležu reviziji i u potpunosti su usklađene sa standardima EN/AS9100. 

Naša znanja, veštine i iskustvo omogućavaju nam da podržimo vašu organizaciju pred bilo kojim izazovom sa kojim se suočavate. Ako vam je potrebna pomoć oko vidljivosti vaših delova u postprodajnoj etapi ili tehnička pomoć oko plasiranja novog motora ili aviona na tržište, naši timovi su spremni da pomognu.  

Kompanija Kuehne+Nagel nudi portfolio logističkih usluga i rešenja za avio industriju kao podršku proizvođačima, lizinškim kompanijama, avio-kompanijama, kompanijama za nabavku, kao i kompanijama za održavanje, popravku i remont (MRO).

  • KN EngineChain nudi bezbedan, siguran i sertifikovan transport motora.
  • KN SparesChain nudi globalna rešenja za delove u vazduhoplovnoj industriji, uključujući uslugu popravke.

Dostignite nove visine sa Kuehne+Nagel Aerospace.

Obratite nam se već danas za više informacija.

Vaš kontakt za avio transport

Vaš kontakt za avio transport

Eksperti za avio transport

Kontaktirajte nas