Издавач Имовине

null Kontejnerski transport FCL

Pojednostavljujemo globalnu trgovinu tako što ugovaramo pouzdan pomorski transport robe u saradnji sa svim brodarima.

Kuehne+Nagel se trudi da vam olakša globalnu trgovinu i učini vam je pristupačnom. Naša mreža posvećenih stručnjaka za pomorski transport robe, koji u potpunosti razumeju lokalne propise, aktivna je u preko stotinu zemalja. Blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo obezbedili rešenja transporta pošiljki po meri i pomogli im da ostvare svoje ciljeve.

Šta god da je potrebno transportovati, to možemo da isporučimo bilo gde – bezbedno i na vreme. Partner sa našim stručnjacima za pomorski transport izrađuje rešenje transporta punog kontejnera koje tačno odgovara vašim zahtevima. 

Globalna mreža pomorskog transporta

Saradnja sa brojnim brodarima omogućava nam da garantujemo konkurentne cene i prilagodljive opcije. Iskoristićete prednosti spektra naših operacija i našeg integrisanog sistema upravljanja dodeljivanjem prevoznika, što vam omogućava da tačno predvidite zahteve i donosite bolje poslovne odluke.

Možete da budete spokojni – mi danonoćno pratimo vaše pošiljke pomoću inovativnih senzora i osposobljenog osoblja, kako bismo se postarali da svaki izuzetak bude smesta otklonjen.

Optimizujte svoje pošiljke kontejnerima kako bi bili brzi i pouzdani, upravljajte nivoima vašeg inventara i smanjite uticaj vašeg transporta na životnu sredinu pomoću naše pametne platforme seaexplorer. 

seaexplorer regular routings

Vaše prednosti uključuju:

  • dodeljivanje kapaciteta za vaše kontejnere FCL na osnovu naših ugovorenih dodeljenih kapaciteta kod svakog brodara putem upravljanja prostora i dodele kapaciteta u realnom vremenu;
  • prilagodljive opcije transporta koje su rezultat bliskog partnerstva sa vodećim prevoznicima;
  • naši digitalni sveobuhvatni integrisani procesi povezuju naše partnere-prevoznike, terminale, kao i kamionske i železničke operatere kako bi se obezbedio pouzdan transport i tačna dokumentacija, kao i izveštavanje o statusu;
  • možete da danonoćno pratite svoj inventar u tranzitu u realnom vremenu putem platforme myKN. 

Poverite svoje kontejnere kompaniji Kuehne+Nagel.

Vaš kontakt za pomorski transport

Vaš kontakt za pomorski transport

Eksperti za pomorski transport

Kontaktirajte nas