Издавач Имовине

Kontejnerski transport FCL

Globalnu trgovinu činimo jednostavnijom ugovarajući pouzdan pomorski transport robe u saradnji sa svim prevoznicima.

Kuehne+Nagel se trudi da vam olakša globalnu trgovinu i učini vam je pristupačnom. Naša mreža posvećenih stručnjaka za pomorski transport robe, koji u potpunosti razumeju lokalne propise, aktivna je u preko stotinu zemalja. Blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo obezbedili rešenja po meri za transport pošiljki i pomogli im da ostvare svoje ciljeve. Šta god želite transportovati, mi možemo dostaviti bilo gde – bezbedno i na vreme. Naši FCL stručnjaci napraviće sveobuhvatno rešenje za otpremu kontejnera koje tačno ispunjava vaše zahteve.

Transport kontejnera - Globalna mreža za kontejnerski prevoz robe

Dugoročna partnerstva sa brojnim brodarima omogućavaju nam da garantujemo konkurentne cene i fleksibilne opcije. Iskoristite prednosti razmera naših operacija i našeg integrisanog sistema za pronalaženje prevoznika (carrier allocation management system), što će vam omogućiti da tačno predvidite potraživanja i donosite bolje poslovne odluke.

Kako biste ostali bezbrižni – mi danonoćno pratimo vaše pošiljke pomoću inovativnih senzora i osposobljenog osoblja, kako bismo osigurali da svaki izuzetak bude smesta otklonjen. Optimizujte svoje kontejnerske pošiljke da bi postale brže i pouzdanije, upravljajte svojim količinama zaliha i smanjite uticaj vašeg transporta na životnu sredinu pomoću naše pametne platforme seaexplorer. 

seaexplorer regular routings

Vaše prednosti uključuju:

  • Raspodela kapaciteta za vaše FCL kontejnere na osnovu naših ugovorenih dodeljenih kapaciteta kod svakog brodara
  • Prilagodljive opcije transporta koje su rezultat bliskog partnerstva sa vodećim prevoznicima
  • Naši digitalni sveobuhvatni integrisani procesi povezuju naše partnere-prevoznike, terminale, kao i kamionske i železničke prevoznike, kako bi se obezbedio pouzdan transport, tačna dokumentacija, kao i izveštavanje o statusu
  • Putem naše platforme myKN danonoćno i u realnom vremenu možete pratiti svoj inventar u tranzitu

S kompanijom Kuehne+Nagel vaši kontejneri su u sigurnim rukama.

Vaš kontakt za pomorski transport

Vaš kontakt za pomorski transport

Eksperti za pomorski transport

Kontaktirajte nas