Издавач Имовине

null Zbirni kontejnerski transport LCL

Neka vas naši lokalni stručnjaci za zbirni kontejnerski transport povežu u našu globalnu mrežu pomoću naše inovativne tehnologije zahvaljujući kojoj će LCL transport raditi za vas.

Da li bi prilagodljiv i povoljan transport pošiljki doprineo efikasnosti vašeg poslovanja? Da li često treba da otpremite pošiljku pre nego što ste napunili kontejner? Da li odlažete slanje pošiljki za vaše porudžbine dok ne budete u mogućnosti da napunite kontejner? 

Zbirni kontejnerski transport (less-than-container-load – LCL) je ključni deo vaše pametne logističke kombinacije, jer vam pomaže da uštedite novac, smanjite nivo inventara i poboljšate protok novca.

Naši timovi lokalnih eksperata za zbirni kontejnerski transport  mogu da vas posavetuju kako da LCL transport radi za vas. Vaša kompanija će moći da iskoristi prednosti naše globalne mreže, usluga spajanja kontejnera i posebnih trasa, što nam omogućava da obezbedimo najviši nivo pouzdanosti tranzitnog vremena. Nudimo posebno prilagođene, prilagodljive i efikasne usluge zbirnog kontejnerskog transporta koje će vam pomoći da ispunite svoja obećanja i ostvarite svoje ciljeve. 

Ako vam je potreban transport robe između Kine, Rusije i Evrope, pored pomorskog transporta, KN Eurasia Express je još jedan način da transportujete svoju robu - železnicom. Time ćete uravnotežiti kratka tranzitna vremena sa stabilnim i ekonomičnim troškovima transporta robe. Sa fiksnim sedmičnim polascima, ova usluga transporta železnicom po principu od vrata do vrata omogućava vam bolju prilagodljivost dodavanjem alternativnog načina transporta u vaš lanac snabdevanja. Naša železnička usluga podrazumeva poboljšane standarde bezbednosti, podršku pri carinjenju i rešenja za specifične zahteve određenih delatnosti. Posvećeni operativni timovi garantuju da će se za vaš teret postarati na najbolji mogući način, kako na polazištu tako i na odredištu. 

zbirni kontejnerski transport

Da li ste znali? Sve pošiljke KN LCL su automatski karbonski neutralne od januara 2020. u skladu sa programom kompanije Kuehne+Nagel Net Zero Carbon koji je usmeren ka karbonskoj neutralnosti u transportu i logističkim servisima širom sveta.

Otkrijte kako možete da uštedite vreme i trud prilikom vaših LCL rezervacija već danas. Upravljajte svojim pošiljkama – u potpunosti putem interneta i pomoću jedne centralne kontrolne table. 

Vaše pogodnosti: 

  • primite brze LCL ponude koje važe 30 dana,
  • pristupite našem globalnom ažuriranom rasporedu pomorskog transporta LCL 
  • rezervišite direktno iz vaših ponuda ili ih sačuvajte za kasniju rezervaciju;
  • pratite svoje pošiljke i dobijajte automatske novosti i upozorenja;
  • prilagodite svoju kontrolnu tablu svojim ličnim preferencijama.

Pošaljite zahtev da dobijete LCL ponudu već danas.

Vaš kontakt za pomorski transport

Vaš kontakt za pomorski transport

Eksperti za pomorski transport

Kontaktirajte nas