Издавач Имовине

null Seaexplorer - pomorski transport

Seaexplorer spaja najnovije informacije o uslugama sa stručnošću u oblasti logistike pomorskog transporta kompanijie Kuehne+Nagel.

Pronalaženje usluge pomorskog transporta koja odgovara vašim potrebama može da bude dugotrajan i naporan zadatak, te da vam oduzme dragoceno vreme koje biste mogli bolje da posvetite svom poslu. Šta ako bi postojao jednostavan alat koji bi olakšao vaše planiranje i omogućio vam da optimizujete svoje pošiljke u pogledu činilaca, kao što su pouzdanost, održivost i vreme dolaska? 

Kompanija Kuehne+Nagel je napravila takav alat: Seaexplorer je inovativna platforma koja kombinuje standardne informacije o uslugama pomorskog transporta robe i rutama sa sofisticiranim uporednim podacima, što vam pomaže da izaberete najbolju opciju za vaše poslovne potrebe. Bilo da tražite uslugu s najnižim emisijama ugljenika, uslugu koja se smatra najpouzdanijom ili jednostavno uslugu najbržeg transporta vašeg tereta od tačke A do tačke B, seaexplorer vam pruža najbolje opcije. Napredni algoritmi za pronalazak putanja i praćenje plovila u realnom vremenu pružaju vam sve ključne informacije za odlučivanje na osnovu konkretnih činjenica. 

seaexplorer

Odabir rešenja ekološki prihvatljivog transporta je važan korak ka održivosti u transportu pošiljki. Ogromne količine podataka i prediktivna analitika omogućavaju nam da tačno izmerimo i kompenzujemo svoje emisije ugljenika, tako da putem platforme seaexplorer možemo da vam pružimo potpunu vidljivost emisija vaših pošiljki. Koristite seaexplorer da biste aktivno smanjili karbonski otisak svog lanca snabdevanja i doprineli održivom pomorskom transportu širom sveta.

  • Donosite brže odluke, koje se zasnivaju na informacijama, na osnovu pozicija brodova u realnom vremenu i vremenima tranzita između luka.
  • Stignite brže do vaših tržišta tako što ćete izabrati opcije za sprovođenje ruta koje optimizuju brzinu.
  • Smanjite uticaj na životnu sredinu tako što ćete izabrati opcije s manjim emisijama.
  • Optimizujte nivoe svog inventara i rokove za pripremu tako što ćete koristiti tačne informacije o tranzitnom vremenu s prosečnim zakašnjenjem dolaska.

Otkrijte seaexplorer.

 

Vaš kontakt za pomorski transport

Kuehne-Nagel anchor

Eksperti za pomorski transport

Kontaktirajte nas